Webbinfo

Information om hemsidan

Ansvarig – Ansvarig utgivare för innehåll på hemsidan är Springer Östras styrelseordförande. Klubben ansvarar ej för innehåll på sajter som länkas.

Bilder – I och med att man skickar in bild har varje fotograf medgivit Springer Östra fritt förfogande av bilden = på vår hemsida och Facebooksida. Dock har fotografen copyright till bilden. Det är alltså INTE tillåtet att kopiera bilder för eget bruk utan fotografens tillåtelse.

Copyright ©  Springer Östras hemsida är skyddad enligt upphovsrättslagen SFS 1960:729 vilket innebär att innehåll och material på hemsidan tillhör Springer Östra (om inget annat anges). Design & Grafik tillhör Starwings AB.

Logotype – Använd länk: www.springerostra.se eller bara springerostra.se 

Navigation – Denna version av hemsidan är skapad i WordPress november 2018 och anpassad efter dator, surfplatta och mobiltelefon. Hemsidan är indelad i menyer som har en del undersidor och ytterligare länkar till sidor på hemsidan.

Springerostra.se är en registrerad domän hos One.com som är värd för webbhotellet.

Webbmaster – Hemsidan är skapad av Annika Stjärneving/Starwings AB 2018 och uppdateras efter uppdrag från styrelsen. Har du förslag angående hemsidan är du välkommen att kontakta henne via mail: webbmaster@springerklubben.org. Har du övriga frågor, förslag eller funderingar så kontakta styrelsen: styrelsen@springerostra.se

Viktigt – Misstänker du att något inte är uppdaterat? Töm datorns minne och temporära filer. Det beskrivs hur du gör här: Rensa cacheminnet

 

GDPR, Personuppgiftspolicy – Springer Östra lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Springer Östra lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med Springer Östra berättigade intresse som rättslig grund. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Utförlig information gällande Springer Östras behandling av personuppgifter, finns på www.skk.se/pub.