Sponsorer

Tack till våra sponsorer som sponsar våra aktiviteter!

Information gällande rabatter som Brattpets erbjuder rasklubben och deras medlemmar, uppfödare och valpköpare!

  • 5 % rabatt på klippmaskiner, skär och saxar för medlem
  • 15 % rabatt för uppfödare som är medlem
  • 10% rabatt på ditt första köp som ny medlem i rasklubben

Gör din beställning direkt på www.brattpets.se och få rabattkod där som du löser in i kassan.

Brattpets vill premiera dig som uppfödare och dina valpköpare lite extra. Brattpets vill gärna ge valpköpare en bra start med sin nya familjemedlem och erbjuder 15% rabatt vid första köpet. Detta gäller endast valpköpare som köper valp eller en omplaceringshund hos registrerad kennel i SKK som är medlem i Rasklubben. Rabattkoden får du från den uppfödare du köper din valp ifrån förutsatt att uppfödaren meddelat oss att man har en kull valpar till försäljning. Rabattkoden inlöses i kassan och gäller ett köp!

När du som uppfödare har en valpkull, eller hund till försäljning kontaktar du Brattpets med antal valpar/hundar du har till försäljning. Brattpets skickar rabattkoder till dig som du sedan ger till valpköparen i samband med leverans av valp/hund. Rabattkoden är giltig i 6 månader från leveransdatum. När du beställer rabattkoder är det därför viktigt att veta från vilket datum dina valpar kommer att levereras, antal valpar du har till försäljning samt vart rabattkoderna skall skickas. Även ditt kennelnamn då den utgör en del i rabattkoden. Var gärna ute i god tid, minst 2 veckor innan leverans! Rabatten gäller enbart vid försäljning av valp, hund eller omplacering.

Du som uppfödare får givetvis också en förmånlig rabatt hos oss. Som registrerad kennel i SKK och medlem i rasklubben erbjuds du att köpa våra produkter till vårt företagspris med 5% rabatt på stora delar av vårt sortiment. Billigare än så kan det inte bli!

För att du som uppfödare ska kunna nyttja din uppfödarrabatt på 5% behövs följande information från dig vid din första beställning:

  • Kennelnamn
  • Organisationsnummer (Personnummer)
  • Samtliga namn och tilltalsnamn
  • Leveransadress, samt postadress
  • Telefonnummer (Mobiltelefon)
  • E-postadress

Mejla din order till michael.rudkrantz@bratt-trading.se eller slå en signal på 08-712 95 10.

Vill du som uppfödare köpa en eller fler produkter till dina valpköpare så ordnar vi givetvis det till fin rabatt. Bara hör av dig om vilken eller vilka produkter du skulle vara intresserad av.

Det går inte att kombinera rabatter utan endast en rabatt kan nyttjas/köp! Brattpets förbehåller sig rätten att ändra rabatter och priser om så krävs utan förbehåll! Ny prislista gäller from 2018-08-01.

Varmt välkommen till oss på Brattpets!

Med vänliga hälsningar
Michael Rudkrantz, Business Manager
Brattpets, Radiovägen 34, Box 643, 135 26 Tyresö
T +46 (8) 712 95 10, M +46 (0) 708 39 46 26
E-mail: michael.rudkrantz@bratt-trading.se
Webbshop: www.brattpets.se