AKTIVITETSDAGEN

Textruta:  
Vi har nu haft vår aktivitetsdag i samma form ett antal år, med officiellt lydnadsprov klass 1-3, minilydnad, tipspromenad och apporteringstävling. Det har varit otroligt välfyllda prisbord för alla aktiviteterna. Men trots detta har vi sett att det har varit vikande deltagarsiffror de senaste åren. Vi drar därför slutsatsen att det inte fyller våra medlemmars behov på aktivitet. Vi vill därför att ni inkommer med förslag på vad ni vill ha för aktivitet.
Vi har funderat på att ha en aktivitetsdag lite tidigare på året än tidigare som har varit första veckan i maj. Någon gång i april och då ha någon slags frågesport/tipspromenad, springerrace och kanske någon ”prova på”-aktivitet. Sedan grillar vi tillsammans.
Men vi vill höra vad ni medlemmar tycker, vad vill du ha, vad vill du göra? Tänk inte på vad andra vill göra utan skriv ner dina tankegångar så skall vi se vad vi kan göra (använd formuläret här nedan). Vilken tid på året vill du ha en aktivitet? Låt fantasin flöda fritt, vi vill ha dina tankar och idéer. Kanske vill du hjälpa till lite på A-dagen också?
Aktivitetskommittén
Monika Jansson, Helen Lindstedt och Veronica Forsberg